Eğitimcilerden Kızılay'a kan bağışı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız ve Milli Eğitim personeli, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

YOZGAT (İHA) - Yozgat Kızılay Şube Başkanlığı’nın başlattığı kan bağışı kampanyasına İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli de kan bağışlayarak destek oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Türk Kızılayı’na destek olmanın her Türk vatandaşının hem insani hem de vicdani görevi olduğunu belirterek, "Bizim bugün verdiğimiz kan belki de ileride bir can kurtaracaktır. Kızılay Yozgat Şubesi’nin diğer kamu kurumlarında yaptığı gibi Milli Eğitim Müdürlüğü’nü de kampanyaya dahil etmesi memnuniyet vericidir. Şu anda personelimiz gönüllülük esasına göre kan bağışı yapmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Kampanyaya destek olmalarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız'a teşekkür eden Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar, "Kan vermek insan sağlığı açısında faydalıdır. Kan veren insan kendi sağlığını koruduğu gibi kana ihtiyacı olan insanlarda fayda sağlamış olmaktadır. Yozgat'ta kan toplama merkezimiz kısa bir süre önce açılmıştır, kan vermek isteyen vatandaşlarımız müracaat ederek kan bağışında bulunabilirler" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz