Eğitimde Fatih Projesi

ADANA(AA) -  Pozantı Kaymakamı Orhan Altun, FATİH (Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi kapsamında öğretmenlere tablet bilgisayar dağıttı.

Pozantı Kaymakamı Orhan Altun, FATİH (Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi) Projesi kapsamında öğretmenlere tablet bilgisayar dağıttı. Kaymakam Altun, Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi’nde yapılan törende, eğitimin önemine değindi. Öğretmenlere tablet bilgisayarlarını dağıtarak proje kapsamında kurulan akıllı tahtada matematik dersi dinleyen Altun, öğrencilere hitaben şunları söyledi: "Çoğu ülkede olmayan akıllı tahtalar ve tablet bilgisayarlar, devletimiz tarafından sizlerin geleceğinin garanti altına alınarak, en iyi şartlarda eğitiminizi tamamlamanız için. Sunulan bu hizmetlerin değerini anlayarak çok çalışmalı ve ülkenize faydalı yurttaşlar olarak yetişmelisiniz." Altun, okçuluk sporu yapan öğrencileri de ziyaret ederek, spora ve sporcuya olan desteğinin süreceğini belirterek, karate ve hentboldaki başarıdan sonra, ata sporumuz güreşi de yaygınlaştırmak için tüm imkanları seferber edeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: