Eğitimde Fatih Projesi

Kavak'ta Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Harekatı (FATİH) Projesi kapsamında, Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı.

Kavak'ta Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Harekatı Projesi kapsamında, Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine tablet bilgisayar dağıtıldı. Kaymakam Mevlüt Şekerci, tabletlerin dağıtımında tablet bilgisayarın önemine vurgu yaparak, "Bu zamana kadar öğrenci arkadaşlarımızın ne tableti vardı ne de bilgisayarı vardı. İlk defa bir tabletiniz oluyor. Bu tabletler sizler için devlet tarafından verildi. Çok önemli bir adım gerçekten" dedi. Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencilerine 30 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: