Eğitime 250 Bin Tl Nakdi Yardım

Gaziantep'te hayırsever Asuman Karakoyunlu eğitime 250 bin TL nakdi yardımda bulundu.

Gaziantep'te hayırsever Asuman Karakoyunlu eğitime 250 bin TL nakdi yardımda bulundu.

Gaziantep Valiliği tarafından başlatılan eğitim seferberliğinin 30. protokol töreni Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi ve hayırseverler katıldı. Yeditepe Mahallesi'nde yaptırılan 8 derslikli Yeditepe Anaokulu'na "Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulu" isminin verilmesi karşılığında hayırsever Asuman Karakoyunlu tarafından yapılan 250 bin TL nakdi bağışa ait Gaziantep Valiliği ile hayırsever arasında protokol töreni düzenlendi. 1 yıl önce hayatını kaybeden eşinin adını bir anaokulunda yaşatmak için bağışta bulunan Asuman Karakoyunlu protokol törenine, oğlu Musa Can, kızı Sema ve Seval Derici, gelini Yasemin, damadı Ercan Karakoyunlu, damadı Murat Derici ve 3 yaşındaki torunu Ela Derici ile birlikte katıldı. Vali Erdal Ata ile hazırlanan protokolü imzalayan Asuman Karakoyunlu hayırlı olması dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Vali Ata, "Hayırsever Asuman Karakoyunlu hanımefendi, Yeditepe Mahallesi'nde yaptırılan 8 derslikli Yeditepe Anaokulu'na, "Asuman-Mustafa Karakoyunlu Anaokulu" isminin verilmesi için eğitime 250 bin TL nakdi bağış bulundular. 24 Aralık'ta başlattığımız eğitim seferberliğinden sonra hayırseverlerimiz tarafından yapılan yardım ve bağışları bizleri çok mutlu etti. İnşallah hayırsever Karakoyunlu ailesinin yaptığı yardım emsal teşkil eder diye umut ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: