Eğitime Katkı Ve Hizmet Derneği'nden Vali Daşöz'e Ziyaret

Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Başkanı Prof.Dr. Sami İlker yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Halil...

Eğitime Katkı ve Hizmet Derneği Başkanı Prof.Dr. Sami İlker yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Vali Daşöz'e bilgi veren Başkan İlker, derneğin geçtiğimiz Kasım ayı sonunda kurulduğunu ve gelecek eğitim öğretim yılından itibaren burs vermeye başlayacaklarını söyledi. İlker, "Manisa'da okuyan ya da Manisalı olup başka şehirlerdeki üniversitelerde burs ihtiyacı olan öğrencilerimize destek vereceğiz. Muhtaçlık ve başarı kriterlerini göz önünde bulunduracağız. Eylül ayında yeni eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceğiz. İnternet üzerinden müracaat kabul edip ön eleme yapacağız. Bu eleme esnasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın bilgi bankasından yararlanmak istiyoruz. En isabetli kararı vermeye çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Halil İbrahim Daşöz, "Hem çocuklarımızın geleceği hem de ülkemizin geleceği bu çalışmalara bağlı. Bu çalışmalar özveriyle yürütülen işler. Eğitim öğretime katkı için çok inanmış ve kararlı bir yönetiminiz var. Özverili çalışmalarınızdan dolayı yönetim kurulunuzu kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: