Eğitime Melikgazi Desteği

KAYSERİ (AA) -  Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan 32 derslikli okulun kaba inşaatının bu hafta bitirileceği bildirildi. 

Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan 32 derslikli okulun kaba inşaatının bu hafta bitirileceği bildirildi. Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, bin 800 metrekare kapalı alanı olan okulun inşaatının devam ettiğini belirtti. Eğitim ve öğretime verdikleri önemin yaptıkları çalışmalarla tescillendiğini ifade eden Büyükkılıç, "İldem bölgesinde vatandaşların talepleri doğrultusunda 32 derslikli bir okul yapılmasını uygun bulduk. Neticede bu bölgeye modern, akıllı tahtası ve her türlü sosyal ve spor donatımı olan bir okulun temelini hep birlikte atmıştık, şimdi inşaatı hızla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan okulun bu yıl hizmete açılması planlanıyor" dedi. Bir ülkenin kalkınması için eğitimli insana ihtiyacı olduğunu, devletini seven, çalışkan, dürüst, düşünen nesillerin yetişmesi için okulların çok önemli olduğunu dile getiren Büyükkılıç, okulda 3 laboratuvar, iki müzik sınıfı, kütüphane, öğretmen odası, kantin, gibi her türlü donanımın bulunduğu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: