"Eğitime Renk Verelim Projesi"

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Dersi kapsamında Bayat köyünde bulunan okulda tadilat

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Dersi kapsamında Bayat köyünde bulunan okulda tadilat gerçekleştirdi.

Okul öğrencisi Zahit Yeşilmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Eğitime Renk Verelim" projesi kapsamında hayırseverlerin desteğiyle okulun dış cephesinin tadilatını ardından da boyama işlerini yaptıklarını söyledi.

Amaçlarının dayanışmayı ve projelerin örnek olmasını sağlamak olduğunu ifade eden Yeşilmen, "Eğitimin çok önemli ve hangi yaşta olunursa olunsun mutlaka gerekli olduğunu çok iyi biliyoruz. Kampanyamıza katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: