Eğitime "Sosyal Market" Desteği

Pazaryolu ilçesinde hayırsever vatandaşların desteğiyle kurulan "Sosyal Market" ile ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek ve kırtasiye yardımı yapılıyor.

Pazaryolu ilçesinde hayırsever vatandaşların desteğiyle kurulan "Sosyal Market" ile ihtiyaç sahibi çocuklara giyecek ve kırtasiye yardımı yapılıyor. 75. Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu'nda hayırsever vatandaşların desteği ve okul yönetimi ile öğretmenlerce yürütülmekte olan bu uygulamayla ihtiyaç sahibi öğrencilere montlar, ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri bu marketten temin edilerek eğitime sosyal destek sağlanıyor. Pazaryolu Kaymakamı Ayhan Terzi, böylesi uygulamaların eğitimde başarıyı arttıracağını belirterek, "Öğretmen öğrenci ilişkilerinin daha sağlıklı ve samimi olacak. Yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi. Terzi, kaymakamlık olarak ihtiyaçların giderilmesi hususunda imkanlar ölçüsünde yardımcı olacaklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: