Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi

Ankara Valiliği ile hayırsever Mesut ve Hasan Basri Ekni kardeşler arasında "Fatma Ekni Spor Salonu" yapımı için protokol imzalandı.

Ankara Valiliği ile hayırsever Mesut ve Hasan Basri Ekni kardeşler arasında "Fatma Ekni Spor Salonu" yapımı için protokol imzalandı.

Valilik düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Alaaddin Yüksel, Ankara'da eğitim ve öğretimin sorunlarının çözülmesi için büyük gayret gösterdiklerini ifade ederek, "Benim Ankaralı çocuklara karşı sorumluluklarım var" diyen ve eline bir tuğla dahi alıp gelen herkesle kucaklaşmaya hazır olduğunu vurguladı.

Vali Yüksel, Ekni kardeşlerle daha önce babaları adına 24 derslikli Mehmet Zakir Ekni Anadolu Lisesi protokolünü imzaladıklarını hatırlatarak, iki kardeşin okulun yanındaki boş arsaya da anneleri Fatma Ekni'nin adının verilmesi şartıyla "Fatma Ekni Spor Salonu" için protokol imzalamak istediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi kapsamında Valilik olarak 56. protokolü imzaladıklarını dile getiren Yüksel, her katkının Ankara'daki çocukların uygarlık yarışında önlerini açtığını ve onlara geri döndüğünü anlattı.

YGS'de Ankara'nın il başarısında 2010'da 6'ıncı, 2011'de 5'inci 2012'de 2'inci ve 2013'de 1'inci olduğunu hatırlatarak, bu başarının tesadüf olmadığını ifade etti.

Konuşmalardan sonra Vali Yüksel ile Mesut Ekni ve Hasan Basri Ekni protokolü imzaladı.

Muhabir: Gözde Gültekin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: