Eğitimi Sevenler'den Başkan Akgül'e Plaket

Ankara Eğitimi Sevenler Derneği (ESEV) Başkanı Emin Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı...

Ankara Eğitimi Sevenler Derneği (ESEV) Başkanı Emin Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü ziyaret etti. 4'ü Mamak’ta olmak üzere 6 okuma salonu bulunan ve gönüllü öğretmenler eşliğinde öğrencilere ücretsiz etüt eğitimi veren dernek temsilcileri Başkan Akgül’e, Bilgi Evleri başta olmak üzere hayata geçirilen eğitim projeleri için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Huzur, mutluluk ve barış gibi ortak değerlerin eğitim almış nesillerden geçtiğini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Eğitim bizim öncelikli hedefimizdir. Belediye olarak en büyük yatırımımız, başarılı çocuklarımıza destek olmaktır.” dedi. Eğitime olan desteğin artarak devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mesut Akgül, Bilgi Evleri ve Aile Merkezleri’nin ardından gençlerin ne istedikleri sorusuna yanıt arayan Gençlik Merkezi projelerinin de hayata geçirildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Emin Genç, çocukların en iyi ve doğru eğitim almaları için tüm imkânları seferber ettiklerini belirterek, Mamak Belediyesi’nin eğitim alanındaki en büyük projesi olan Bilgi Evleri başta olmak üzere, Mamak’ta eğitim adına gerçekleşen bütün projeler için Başkan Akgül’e teşekkür etti.

Amaçlarının okuma salonlarında çocuklara ücretsiz etüt eğitimi vererek gelişimlerine katkı sağlamak olduğunu belirten ESEV Başkanı Emin Genç “Özellikle çocuklarımız güzel hizmetlerle desteklenir. Sadece 4'ü Mamak’ta olmak üzere toplam 6 okuma salonlarımızda gönüllü öğretmenlerimiz eşliğinde ücretsiz etüt eğitimi veriyoruz. Yine çocuklarımızın eğitim faaliyetlerinin yanı sıra velilere yönelik seminerler ve okuma-yazma kursları ile eğitime destek vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ve aileleri belirli zamanlarda gönüllü doktorlar tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyor. Başkanımızın eğitime verdiği desteği yakından takip ediyor, kendisine teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: