"Eğitimli İş Gücü Ile Güçlü Yarınlar Projesi" Kursiyerlere Tanıtıldı

MERSİN (AA) - Mersin Valiliği tarafından, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında düzenlenen, "Eğitimli İş Gücü ile Güçlü Yarınlar Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı.  

Mersin Valiliği tarafından, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında düzenlenen, "Eğitimli İş Gücü ile Güçlü Yarınlar Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) tarafından hazırlanan projenin tanıtım toplantısında konuşan Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, projeye katılan kursiyerlere dernek hakkında bilgi verdi. Türkiye'nin genç, gelişen ve çalışan nüfusunu temsil ettiklerini ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti: "Projeyi, resmi muhasebe alanındaki personel sıkıntısı nedeniyle hayata geçiriyoruz. Eğitimli İş Gücü ile Güçlü Yarınlar Projesi sayesinde, çalışmak isteyen insanları bu alana doğru yönlendirmek istiyoruz. Gerçekten inandığımız için bu projeyi hayata geçirdik."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: