Eğititim-bir-sen’den Başkan Yıldırım’a Plaket

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi Talas İlçesinde birçok okulun çevre düzenlemesini ve tefrişatını yaptıran, İmam Hatip Ortaokulu...

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi Talas İlçesinde birçok okulun çevre düzenlemesini ve tefrişatını yaptıran, İmam Hatip Ortaokulu yaptıran Talas Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım’a eğitime katkılarından dolayı plaket verdi.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube başkanı Aydın Kalkan, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Rıza Bozdağ, Talas İlçe Temsilcisi Mustafa Gürbüz ile ilçe yönetim kurulu üyesi Oğuz Öz katıldı.

Şube Başkanı Aydın Kalkan, Başkan Rıfat Yıldırım’a “Eğitime verdiğiniz desteği ve önemi biliyoruz, eğitim sendikası olarak size teşekkür ediyoruz. Ayrıca ilçenizde bir İmam Hatip Ortaokulu yaptırdınız bunun ilçemiz, ilimiz ve ülkemizin geleceğine yönelik hayırlı hizmetler yapacağını biliyoruz, ancak birde İmam Hatip Lisesine ihtiyaç vardır. Bu konuda da desteğinizi bekliyoruz. Eğitime verdiğiniz destek ve önemden dolayı sendika olarak size bir plaket vermek için buradayız. Katkılarınızın devamını diliyoruz ” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Rıfat Yıldırım, “Yol, su, kanal gibi hizmetlerde önemli ve gerekli fakat en önce yapılması gereken hizmetin okul yapmak ve eğitime destek vermek olduğunu düşünüyorum. Her gün bir okulun içindeyiz, işindeyiz. Spor sahaları, alt yapı, çevre düzeni ve imkanlar ölçüsünde okul yapıyoruz. İmam Hatip Lisesine de ihtiyaç vardır. Eğitim gelişirse şehirde ülkede kalkınır diye düşünüyorum. Bütün kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece hizmetlerimizi artırarak devam ettiririz, daha fazla hizmet üretiriz. Ben de bu nazik düşünce ve davranışınız için teşekkür ediyorum. Zahmet etmişsiniz, nezaket göstermişsiniz. Bu durumda sorumluluğumuzu da artırmış oldunuz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen yayınlarından bir set hediyesi ile ziyaret sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: