Eğlence olsun diye tarlayı yaktılar

Aydın'da eğlence olsun diye tarla yakıp kaçmaya çalıştıkları ileri sürülen 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Aydın'da eğlence olsun diye tarla yakıp kaçmaya çalıştıkları ileri sürülen 2 kişi polis tarafından yakalandı. İtfaiye ekiplerince güçlükle söndürülen yangında, 10 dönüm tarladaki buğday kül oldu, zeytin ağaçları zarar gördü.

Aydın merkezdeki Aytepe Mevkii yakınlarında bulunan Zeynep Kaçmaz ve Alaattin Kaçmaz’a ait tarlada bugün saat 15.00 sıralarında yangın çıktı. Bir kısmı biçilmiş diğer kısmı da biçilmeye hazır olan buğday ekili tarladan dumanların yükseldiğini gören çevredekiler, durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi.

Reklam
Reklam

İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında ekili alanların bir kısmı alevlerden kurtarılırken, yaklaşık 10 dönüm buğday ekili alan ve çok sayıda zeytin ağacı yandı.

Yangının bölgede dolaşan iki kişi tarafından kasten çıkarıldığını iddia eden görgü şahitleri, "İki kişi dolaşıyordu. Bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Ve hemen o iki kişi de kaçtı.

Biz yangına müdahale ederken onlar uzaklaşıp gitti" diyerek polise durumu bildirdi. Harekete geçen polis, 18 yaşındaki M.T. ile 15 yaşındaki Y.E., kaçmak isterken kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan iki kişinin yangını eğlenmek için çıkarttıkları belirtildi.

Cem ULUCAN/ AYDIN, (DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: