Eğlence Severlere Gece Hayatı Kolaylaştı

Ömer GÖREN / İSTANBUL, 2015 yılının başında Türkiye gece hayatına yeni bir rezervasyon modeli getirerek

Ömer GÖREN / İSTANBUL, 2015 yılının başında Türkiye gece hayatına yeni bir rezervasyon modeli getirerek hem gece kulüplerinin hem de müşterilerin tüm rezervasyon sorunlarını ortadan kaldıran ve gece hayatı standartlarını üst seviyelere çıkartan bir mobil uygulama… Kullanıcılar, Clup Table mobil uygulaması ile İstanbul’un en kaliteli gece kulüplerinin Stand ve Loca hizmetini ister bireysel, ister arkadaşlarıyla birlikte ödeyerek satın alabilecekler.
Kullanıcılar, uygulamayı İPhone’una indirdikten sonra mekanlar bölümünden eğlenmek istediği günü belirliyor ve gitmek istediği gece kulübünü seçiyor. Daha sonra kullanıcı gece kulübü sayfasında bulunan Stand Gold, Stand Premium, Loca Gold ve Loca Premium gibi paketlerden birini seçip ödeme sayfasına giriyor. Uygulamada iki farklı yöntemle ödeme yapılabiliyor. Amerika’da ki adı “Split Biil” olan ve Dünya’da sadece birkaç ödeme sisteminde bulunan bu özellik ile gurup olarak gidilen gece kulübü eğlencelerinde yaşanan para toplama problemi ortadan kalkmış oluyor. Müşterilerinin ise tek yapmaları gereken kulüp görevlilerine isimlerini ve Clup Table ile rezervasyon yaptıklarını söylemeleri…
GECE KULÜPLERİNE BÜYÜK KOLAYLIK
2014 yılı başında Amerika’da piyasaya çıkan Clup Table mobil uygulamasıyla ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, Clup Table gece kulüpleri için geliştiği ayrı bir uygulama olan CT Manager ile işletmecilerinin Clup Table ile yapılan satışları anlık olarak takip edebildiklerini ve uygulama üzerinden “ müşteri artırıcı” çeşitli aktiviteler yapabilme imkanını sunduklarını belirterek, bu sayede günler öncesinden ödemesi yapılmış olarak alınan rezervasyonların gece kulüplerinin çok daha planlı çalışmasını sağladıklarını ifade ediyorlar.
GECE KULÜBÜNE GİDENLERE 250 TL İNDİRİM
Clup Table hizmetini asıl İstanbul’da vermeyi planladıklarını, yaz aylarında da Çeşme ve Bodrum gibi tatil beldelerindeki gece kulüplerinde bu uygulamayı başlatmayı planladıklarını belirten şirket yetkilileri,” Bu sayede Clup Table kullanıcıları tatile çıkmadan önce gece kulüplerinden rezervasyonlarını yaptırmış olacaklar. Haziran ayı boyunca da müşterilerimiz Clup Table uygulaması ile gece kulüplerinden yapacakları ilk rezervasyonda kampanya kapsamında koşulsuz şartsız 250 TL indirim kazanacaklar. Buradaki amacımız, Clup Table’ın sunduğu hizmet anlayışını ve VIP kullanıcı deneyimini tüm eğlence severlere yaşatmak.”
2 AYDA 10.000’DEN FAZLA KİŞİ UYGULAMAYI İNDİRDİ
Şu an 15 adet seçkin ve kaliteli gece kulübüyle iş ortağı olarak çalıştıklarını, sadece 2 aylık bir uygulama ve Premium bir alana hitap etmelerine rağmen 10.000 indirilme rakamına ulaştığına vurgu yapan şirket yetkilileri; 6000 kayıtlı üyelerinin olduğunu, yeni yıla kadar da 50.000 üyeye ulaşmayı hedeflediklerini, 2 ay içinde de İstanbul’daki tüm Premium gece kulüplerini sistemlerine dahil etmeyi planladıklarını söylüyorlar.

Reklam
Reklam

()

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: