"Eğlenceli Fen E-sınıfı" Projesi Türkiye Birincisi Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, "FATİH Projesi" kapsamında düzenlediği Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumu'nda, Denizli Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri tarafından hazırlanan "Eğlenceli

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, "FATİH Projesi" kapsamında düzenlediği Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumu'nda, Denizli Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri tarafından hazırlanan "Eğlenceli fen e-sınıfı" projesinin, topluma destek kategorisi dalında Türkiye birincisi olduğu bildirildi.

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 26-28 Haziran tarihlerinde Ankara Başkent Öğretmenevi'nde düzenlenen 2012 Türkiye Yenilikçi Öğretmenler Forumu'nda 69 projenin sergilendiği belirtildi.

Forumda, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde Bilim ve Sanat Merkezi sınıf öğretmeni Fatih Taylan ve İngilizce öğretmeni İsmail Kartalcı ve fizik öğretmeni Mutlu Yaylak'ın liderliğinde hazırlanan "Eğlenceli fen e-sınıfı" projesinin, topluma destek kategorisi dalında Türkiye birincisi olduğu kaydedilen açıklamada, Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül'ün, projeleri ile başarı elde eden öğretmenleri makamında kabul ederek kutladığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: