Eğlenmeye Geldiler Hırsızlık Yaptılar

Eskişehir'den Konya'nın Akşehir ilçesine eğlenmek için gelen 4 kişi, Akşehir ve Yunak ilçelerinde çeşitli hırsızlık...

Eskişehir'den Konya'nın Akşehir ilçesine eğlenmek için gelen 4 kişi, Akşehir ve Yunak ilçelerinde çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıktan sonra Akşehir'den çaldıkları araçla Emirdağ'da kaza yapınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir'den Akşehir'e eğlenmeye gelen Ferdi Ö. (18), Emre A. (20), O.A. (16) ve Ömer Osman P. (19), alkol aldıktan sonra Akşehir Meydan Mahallesi’ndeki bir galeriden araç çalarak Yunak'a gitti. Yunak ilçesinde üç ayrı iş yerinde hırsızlık yapan dört arkadaş çaldıkları araçla Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirince Jandarma tarafından yakalandı. Akşehir'den çalınan araç galeri sahibine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Yunak Adliyesi’ne sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz