Eğri Ağaç’ta Düzenleme

Yaz aylarında Bayburt'un yüzme ve mesire yerlerinden biri olan Eğri Ağaç mevkii daha modern bir...

Yaz aylarında Bayburt'un yüzme ve mesire yerlerinden biri olan Eğri Ağaç mevkii daha modern bir hale getiriliyor.

Bayburt Yeni Şehir Parkı yukarısında bulunan ve özellikle yaz aylarında sıcak havalardan bunalan gençlerin serinlemek maksadıyla tercih ettiği, halk arasında Eğri Ağaç olarak tabir edilen bölgede belediye tarafından düzenleme çalışmalarına başlandı. Bölgenin kıyı kesimlerindeki toprak yüzey, yapılacak tesviye ve zemin doldurma işlemlerinin ardından daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak. Daha önceleri kıyı kısımlarından sadece biri faal olarak kullanılırken, zemin düzeltme işlemleri sonrası, Çoruh’ un iki yakası da kullanılabilir hale gelecek. Bu doğrultuda bölgenin yeniden dizaynı için çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hacı Ali Polat da çalışmalar esnasında suya giren gençlere tavsiyelerde bulundu. Başkan, “ Bizler, anne ve babalarımızın istenmeyen olaylarla karşılaşmalarını istemeyiz. Bu gibi konularda normalden daha temkinli davranmalıyız.” diyerek, gençleri daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: