Eğri Çayı Köprüsü’nde Bakım Ve Onarım Yapılıyor

Birçok kazanın meydana geldiği Adıyaman’ın Eğri Çayı Köprüsü’nde karayolları ekipleri bakım ve onarım çalışması başlattı.Adıyaman...

Birçok kazanın meydana geldiği Adıyaman’ın Eğri Çayı Köprüsü’nde karayolları ekipleri bakım ve onarım çalışması başlattı.

Adıyaman girişinde bulunan ve sürekli trafik kazalarının meydana geldiği Eğri Çayı Köprüsü ve devamında karayolları ekipleri, hummalı bir çalışma başlattı. Geliş ve gidiş toplam 4 şerit olan Eğri Çayı Köprüsü’nün yanına yürüyüş yolu yapılırken, köprü ve devamı beton asfalt yapılıyor.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, köprü dahil Adıyaman Üniversitesi’nin bulunduğu bölüme kadar kaldırım ve köprünün yanına 3 metrelik yürüyüş yolunun yapılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Fırat, yolun daha düzgün olacağını ve beton asfalt yapılacağını belirterek, en kısa sürede çalışmaların bitirileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: