Ehem Yabancı Dil Öğretiyor

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) 2012-2013 döneminde İngilizce, Arapça yabancı dil kurslarının yanında...

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü (EHEM) 2012-2013 döneminde İngilizce, Arapça yabancı dil kurslarının yanında diksiyon kursuda düzenledi.

Yetişkinlere yönelik 120 saatlik İngilizce seviye A1, 120 saatlik İngilizce orta seviye olmak üzere açılan 2 kursta 47 kursiyere, öğrencilere yönelik pratik İngilizce alanında Edremit Merkez, Güre, ve Altınoluk ta açılan 20 kursta 354 kursiyer olmak üzere toplamda İngilizce eğitimi alanında 22 kursta 401 kursiyere yabancı dil eğitimin verildiği öğrenildi.

Ayrıca açılan 3 adet 120 saatlik Arapça kurslarında 67 kursiyere pratik Arapça dil eğitimi ile 64 Saatlik 1 Adet diksiyon kursunda 12 kursiyere eğitim veriliyor.

Reklam
Reklam

Hali hazırda devam eden 25 dil kursunda 468 kursiyer ve 1 Adet diksiyon kursunda 12 kursiyer olmak üzere açılan 26 kursta 480 kursiyere dil eğitimi hizmetleri veriliyor. Kurslar sabah, öğlen ve akşam olmak üzere hafta içi ve hafta sonları talepler doğrultusunda planlandığı ve haftanın 2 günü 4 veya 5 er saat olarak uygulandığı ifade edildi. Yetişkinlere yönelik Almanca ve Fransızca kursları için başvuruların ise sürdüğü kaydedildi. (BT)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: