Ek-1'de Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Polikliniği Hizmete Girdi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 Hastanesinde (eski 82. Yıl Devlet Hastanesi) Kadın Doğum...

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 Hastanesinde (eski 82. Yıl Devlet Hastanesi) Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları bölümü açıldı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 Hastanesi'ne Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü hizmete girerek, poliklinik hizmetlerine başlanıldı.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hacı Mehmet İnan; "Adıyaman'da eski adı 82.yıl Devlet Hastanesi yani Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 olarak değiştirdiğimiz hastanemize kadın doğum ve çocuk hastalıkları bölümü açıldı. Adıyaman'da hastaneler belirli noktalarda bir birilerine uzaklığı da Adıyaman ölçülerine göre uzak. Ama biz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını o bölgedeki duruma göre bazı yerlerde bazı poliklinikleri hizmete açmayı düşünüyoruz. Ama bunu adım adım yapmayı planlıyoruz. Dolayısıyla o bölgede insanların mağduriyetlerini bir nebzede olsa gidermiş olduk. Zaman içerisinde halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda ihtiyaca göre belirli noktalara poliklinikleri açma planlarımız arasında yer almaktadır "dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: