Ek Bilgiler Ve Fotoğraflarla /// Cumhurbaşkanı Erdoğan Çocuklarla Bayramlaştı

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın bakımı altındaki çocuklar ile şehit çocuklarını Tarabya Köşkü'nde kabul etti. Erdoğan'ın

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın bakımı altındaki çocuklar ile şehit çocuklarını Tarabya Köşkü'nde kabul etti. Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın da bulunduğu kabulde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan'ın yer aldı. Erdoğan'ın 30 çocukla bayramlaştığı öğrenildi. Burada, 2 saat kalan çocuklar getirildikleri iki minibüsle saat 19.00'da ayrıldı.

ÇOCUKLAR TARABYA KÖŞKÜ BAHÇESİNDE KURULAN SALINCAKTA SALLANDI

Erdoğan, çocuklarla ikramlar eşliğindeki sohbet ederek, "Öğrenim hayatlarındaki gelişmelerden gelecekte de haberdar olmaktan mutluluk duyacağını" dedi. Cumhurbaşkanı bayramlaşmada çocuklara hediye de verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın da bulunduğu bayramlaşmada Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirildi.

Reklam
Reklam

Tarabya Köşkü'nün bahçesinde çocukların bazıları top oynarken, bazıları da kendileri için kurulmuş olan salıncakta sallandı.

Ev sahibi Cumhurbaşkanı Erdoğan da çocukların sallanmalarına yardımcı olduğu görüldü.

FOTOĞRAFLAR

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: