Ek - Gültepe'deki Çatışma

  ÇATIŞMANIN İZLERİ GÜN IŞIYINCA ORTAYA ÇIKTI Gültepe’ de 2 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı çatışmanın izleri gün ışıyınca ortaya çıktı.

ÇATIŞMANIN İZLERİ GÜN IŞIYINCA ORTAYA ÇIKTI

Gültepe’ de 2 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı çatışmanın izleri gün ışıyınca ortaya çıktı. Çevredeki işyerlerine, apartman girişlerine ve arabalara isabet eden mermiler çatışmanın şiddetini ortaya çıkardı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kalabalık bir grubun pompalı tüfek, tabanca ve sopalarla koşuşturması görülüyor. Yaralanan bir kişi ise sırtta taşınarak olay yerinden uzaklaştırılıyor. Çatışmadan kısa bir süre önce kucağındaki bebeği ile yoldan geçen anne grupların arasında kalmaktan kurtuldu.

Reklam
Reklam

Bir mahalle sakini, “Burada birileri toplanmış, bir güç oluşturmuş. Esnafa ve halka, ‘Bizim dediğimiz olur. Bize kimse karışı çıkamaz’ diyen bir grup. Bunlar gözünü kestirdiğine maskeyi takıyor, kurşunluyor. Bunlar böyle adamlar. Dün İmam Hatip Okulu'nda kavga çıkmış. Bir arkadaşları dövülmüş. Bunlar da toplanmış buraya gelmiş” dedi.
Bu arada polis ekipleri yaşanabilecek yeni bir gerginliğe karşı, sokak girişindeki bekleyişini sürdürüyor.

Mustafa ÖZDABAK-Hasan YILDIRIM/İSTANBUL,(DHA)

( FOTOĞRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: