Ek hac kontenjanı kayıtları bugün başladı

Kırşehir'de ek hac kontenjanlarına kalan vatandaşların 6-14 Eylül tarihleri arasında kura sırasıyla kayıtları yapılacak. 2011...

Kırşehir'de ek hac kontenjanlarına kalan vatandaşların 6-14 Eylül tarihleri arasında kura sırasıyla kayıtları yapılacak. 2011 yılı hacı adayları için ek kontenjana yapılacak kesin kayıtlar bugün başlayacak.
Kontenjan sayıları ile kategorilerine göre Kırşehir'den kesin kayıt hakkı elde eden hacı adaylarının kayıt aralıkları www.hac.diyanet.gov.tr adresinde yayınlanacak ve T.C. kimlik numarası ile öğrenebilecek.
Kayıtlar, Kırşehir İl Müftülüğü ile yetkili acenteler tarafından yapılacak ve kesin kayıt hakkı elde eden hacı adaylarının kayıt aralıkları bildirilerek, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın internet sitesinde yayınlanacak.
Kesin kayıt sırası gelen hacı adayları, Müftülük Hac ve Umre Bürosu'na başvuracak. Başvuruda, Diyanet'e kayıt yaptırmak isteyenlere '2011 Yılı Haccı İçin Kesin Kayıt Yaptırabilir Belgesi', acente organizasyonlarına kayıt yaptırmak isteyenlere ise '2011 Yılı Haccı İçin Acenteye Kesin Kayıt Yaptırabilir Belgesi' verilecek.
Ek kontenjanlar için Diyanet'e kesin kayıt yaptıracak vatandaşların tercih etmiş olduğu hac konaklama türlerine ait ücretin tamamı kesin kayıt sırasında yatırılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz