EKAD’dan Gençlik Haftası'na Özel Hediye

Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği (EKAD), üyesi olduğu dershanelerin Gençlik Haftası'na özel kayıt yaptıran herkese çekilişsiz...

Eğitimde Kaliteyi Artırma Derneği (EKAD), üyesi olduğu dershanelerin Gençlik Haftası'na özel kayıt yaptıran herkese çekilişsiz kurasız 200 TL değerinde hediye çeki verecek.

EKAD Başkanı Osman Keskin, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile EKAD üyesi olan dershanelere kayıt yaptıran tüm gençlerimize küçük bir jest yapma kararı aldık. Gençlik Haftası olan 19 Mayıs-26 Mayıs tarihleri arasında EKAD üyesi dershanelerin yani; FEM Dershanesi, Final Dershanesi, Pi Analitik Dershanesi, Canik Dershanesi ve Sınav Dershanelerinden herhangi birine kayıt yaptıran öğrencilere 200 TL değerinde hediye çeki taktim edilecek. Bu hediyelerin içeriği dershaneden dershaneye değişecek. Her dershanenin kendi içinde alacağı karara göre hediyeleri değişik olabilecek. Örneğin, biz Sınav Dershanesi olarak bisikleti uygun gördük. Diğer dershaneler tablet ya da alışveriş çekini uygun görebilir. Çeşitli mağazalarla bu konuda görüşüldü, anlaşıldı. Biz aslında bu uygulamayı 23 Nisan’da çocuklarımız içinde düşünmüştük ama yetiştiremedik. Onları da genç gördüğümüz için bu uygulama onlar içinde geçerli olacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciliğin zor bir iş olduğunu söyleyen Osman Keskin, “İnşallah öğrencilerimiz ve velilerimiz bu konuda duyarlı olurlar. Tüm gençlerimizin gençlik haftasını şimdiden kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz