Ekici'den Hemodiyaliz Servisine Ziyaret

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Servisini gezerek ilgililerden

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Servisini gezerek ilgililerden bilgi aldı.

Ekici, burada yaptığı konuşmada, hastaların yataklarından ayrılamadıkları için tüm ihtiyaçlarının personel tarafından yataklarında karşılandığını bildirdi.

Hemodiyaliz servisinde hijyen kurallarına riayet edildiğini belirten Ekici, şunları kaydetti:

"Tüm tıbbi ihtiyaçları, uzman gerektiren diğer muayeneleri, gerekli tetkik ve tedavileri dahil, sağlık personelimiz tarafından servisimizde yatak başında yapılmaktadır. Servis hekimimiz ve hemşirelerimizin yaptığı günlük takip ve tedavilerin dışında aylık olarak diyetisyen, psikolog ve sosyal hizmetler uzmanı ziyaretleri de, hizmetlerimiz arasındadır. Servisimizde kaldıkları süre boyunca ilgilerini çekebilecek kitaplar için kütüphanemiz ve istedikleri programları izleyebilmeleri için televizyonlarımız mevcuttur."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hadi Şengül

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: