Ekin Konaklar'ı herşeyi değiştirecek

Ekin Konakları’nda yaşam, sadece İstanbul’a bakışınızı değil, hayata bakışınızı değiştirecek niteliklte.

Şu anda, çağdaş yaşamın başkenti İstanbul’un, bugününe ve yarınlarına yapılacak en doğru yatırım noktalarından biri ile tanışacaksınız.

Yaşam tarzınız, işleriniz ve sizin için haklı nice sebeple kopamadığınız yıpratıcı İstanbul yaşamına, her gün yenilenmiş, dinlenmiş ve zinde bir başlangıç yapacaksınız. Her eve dönüş, günün sonu olmaktan çıkıp, sadece size özel bir İstanbul’un ilk saatlerinin habercisi olacak.

Ekin Konakları’nın Büyükçekmece Göl Vadisi panoramasına, bir loca edasıyla konumlanmış benzersiz lokasyonu, orada yaşamayı tercih edecek 13 aileye, ayrıcalıklı yaşamın kapılarını ardına kadar açmaya yetecek kadar büyüleyici.

Reklam
Reklam

Ekin Konakları, gayrimenkulün yüksek prim vaadeden maddi cazibesinin yannsıra, manevi hazzı doruklara taşıyacak, eser niteliğinde bir yaşam alanı olarak tasarlandı. İlk bakışta insanı büyüleyen ahşap doku ile doğallık, yüksek mühendislik olanakları ile sağlamlık, yaşamınıza ayak uyduracak planları ile mimarlık, Ekin Konakları’nın eşsiz konseptinin yapı taşları olarak değerine değer katıyor.

Proje Mimarı Dr. Suzan Sanlı Esin
Ekin Konakları'nda; ilk eskizden son uygulama aşamasına kadar, hem iç hem de dış mekan kurgusunda alışılmış uygulamalardan ayrışan, özgün bir mimari tasarım benimsedik. Net geometrik biçimlerin yalın kompozisyonunu doğal ahşap malzemeyle birleştirilerek heykelvari yapılar kurguladık. Arazinin sunduğu olanakları da değerlendirerek, 13 konağı birbirinin ışığını ve manzarasını kesmeyecek şekilde konumlandırdık.

Arazinin tatlı eğimi ile oluşan kot farkını en rahat biçimde aşan yol düzeni ile farklı kotlara oturtulmuş konutların bağımsızlığını sağladık. Ekin Konakları'nda yaşayacak olanlara, bir sitenin parçası olmaktan çok, bağımsız, müstakil bir evde yaşadığını hissettirmeyi amaçladık. Aynı zamanda parçalı kütlelerin sağladığı hareketlilikle ve 13 konağın farklı dönen kurgusuyla, renkli perspektifler yakalanan bir mahalle dokusu ortaya çıkarmayı amaçladık.

Reklam
Reklam

Dış kabukta vurgulanan doğal ahşap malzeme ve her iki katta da toprağa oturan biçimlenme sayesinde, konakların bulundukları konumun birer parçası olarak algılanması sağlandı. Yalın mimari arayışlarda yapay süslemeden uzak durulmakla birlikte; şık ve zarif bir görsellik hedeflendi. İnsan ölçeği ve aidiyet duygusu tartışmasız ön planda tutuldu. Sirkülasyona minimum alan ayrılarak, işlevsel kullanım alanlarının arttırılmasını temel mimari yaklaşım olarak benimsedik.

Tasarıma ilişkin hassasiyet, inşaat uygulamasına da aynı özenle aktarıldı. Mekanik, elektrik, statik gibi farklı disiplinlerin koordinasyonu, son derece tecrübeli bir mimar ve mühendis kadrosuyla gerçekleştirildi.

Mimari grubumuz açısından, bu projeyi farklı kılan en önemli unsur; üstün ve ileri bir çağdaş araştırma zevkinin ve uygulama olanaklarının büyük bir cömertlikle tarafımıza sunulmuş olmasıdır. Böylece Ekin Konakları'nda, mimarlığın özgürce sorgulandığı bir yaklaşımı benimseyerek, bu heyecanı, tutku ve keyifle tasarıma yansıtma şansına sahip olduk.

Reklam
Reklam

EKİN KONAKLARI’nda;
6 adet 674 metrekare ve 7 adet 605 metrekare olmak üzere toplam 13 konak bulunuyor.

13 ayrı panorama...
Ekin Konakları’nda her bir konak Büyükçekmece Göl Vadisi’ni farklı bir panoramayla izliyor. Birbirlerinin manzaralarını kapatmayacak şekilde konumlandırılmış 13 konak, deniz, göl ve yemyeşil vadi manzarasını adeta ayaklarınızın altına seriyor.

İstanbul’dan kaçmak hiç bu kadar kolay olmadı...
Ekin Konakları’na, E-6 Hadımköy gişelerinden çıkar çıkmaz sadece bir kaç dakikada ulaşılıyor. Ekin Konakları bulunduğu konum itibari ile sizi İstanbul’un karmaşasından alıp, konak konforu ile bezenmiş eşsiz bir doğa parçasının kucağına bırakıyor.

Sadece gürültü ve görüntü kirliliğinden uzak...
Ekin Konakları İstanbul’da yaşaması kaçınılmaz olanlara, metropol yaşamının gürültüsünden ve görüntü kirliliğinden uzak seçkin bir yaşamın kapılarını sonuna kadar açıyor. Tek yapmanız gereken varlığı ile Ekin Konakları’na değer katacak 13 ayrıcalıklı aileden biri olmak.

Reklam
Reklam

O kadar yakın ki...
Size İstanbul’un karmaşasından uzakta bir yaşam vaad etmemize rağmen, Ekin Konakları İstanbul’un merkezi olarak ifade edilebilecek çok özel bir lokasyona sahip. Çağdaş kent yaşamının tüm olanaklarına o kadar yakın yaşayacaksınız ki, A’dan Z’ye tüm gereksinimleriniz yanıbaşınızda.

Eğitimin merkezi...
KÜLTÜR2000, MEV, MEF, ALKEV, BİLFEN, YILDIZLAR, BAHÇEŞEHİR Kolejleri, İstanbul International Community School, Fatih, Beykent, Arel Üniversiteleri size dakikalarla ifade edilebilecek yakınlıkta.

Alışverişin merkezi...
Beylikdüzü 5M Migros ve AVM, Torium AVM, Metro Grossmarket, Bauhaus, Koçtaş, Real, Prestige Mall, PerlaVista AVM, Akbatı AVM, Toskana Çarşı çok ama çok yakınınızda.

Sağlığın merkezi...
Umarız hiç ihtiyacınız olmaz ama Acıbadem Hastanesi, Medicana Hastanesi, TEM Hospital, Kolan Hastanesi ve Bahçeşehir Alman Hastanesi’de emrinize amade.

Kısacası Ekin Konakları’nda, İstanbul’un sevimsiz yüzüne uzak, sunduğu imkanlara yakın, yeni bir yaşam standartı ve yeni bir hayat sizi bekliyor...

Reklam
Reklam

[

www.ekinkonaklari.com.tr](http://www.ekinkonaklari.com.tr)