Ekinci'nin annesi gazetecilerden kaçtı

İZMİR (İHA) - Tiran-İstanbul seferini yapan THY uçağını kaçıran hava korsanı Hakan Ekinci'nin İzmir'de yaşayan anneannesinin evinde tedirgin bir bekleyiş var. Anneanne Zarife Yılmaz'ın yanına gelen kızı Emine Yılmaz, gazeticeleri görünce hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olayın ardından eve gelen polisler, anneanne Zarife Yılmaz'ın ifadesine başvurdu. Yaklaşık 15 yıl önce Almanya'dan İzmir'e geldiğini belirten anneanne Zarife Yılmaz, Hakan Ekinci'yi en son 4-5 yaşındayken gördüğünü, bir daha görüşmediklerini söyledi. İzmir'in Bayraklı semti 2121 Sokak'ta oturan annesi Zarife Yılmaz'ın yanına gelen Emine Yılmaz, gazeticeleri görünce hızla olay yerinden uzaklaştı. Otomobilinden inerek annesi Zarife Yılmaz'ın yanına gitmek isteyen Emine Yılmaz, gazetecileri karşısında görünce yüzünü gizleyerek hızla uzaklaştı. Anneanne Zarife Ekinci ise, karşı komşusuna geçerek yoğunluktan kurtulmak istedi. Ev, meraklıların ve komşularının akınına uğradı.

Reklam
Reklam

Bu arada, baba Ali Ekinci'nin İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde yaşadığı ve Maliye'den emekli olduğu, anne Emine Yılmaz'ın ise Ali Ekinci'den boşandığı ve başka bir evlilik yaptığı öğrenildi.