Ekmeğin içinden jilet çıktı

Adana'da ekmek arası köfte yerken, ekmekten çıkan jileti yutan genç, 3 gün sonra ameliyata gerek kalmadan kurtuldu.

3 gün önce ekmek arası köfte yerken farkında olmadan ekmek içerisinden çıkan jileti yuttuktan sonra Adana Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınan 24 yaşındaki erkek kuaförü Selçuk Çağlar, bugün öğle saatlerinde yuttuğu jiletten kurtuldu. Belli bir süre patates püresi ve benzeri gıdalar yedirilerek normal yollarla jiletten kurtulduğunu ve çok sevindiğini söyleyen Çağlar, "3 gün boyunca korku dolu günler geçirdim. Ameliyattan da çok korkuyordum. Midemde jilet olması beni çok rahatsız ediyordu. Uykularım kaçıyordu. Yattığım zaman midem kesiliyor gibi bir his oluşuyordu" dedi.

Reklam
Reklam

Kendisinin başına gelen olayın herkese ders olmasını ve ekmek yerken de çok dikkat edilmesini isteyen Çağlar, "Ekmeği üretenlerden davacı olacağım. Yediğim ekmeğin geri kalanı evde duruyor. Bu jileti alıp göstereceğim" şeklinde konuştu.

Selçuk Çağlar'ı hastanede ziyarete gelen yakınları, normal yollardan çıkan jilete bakarak şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Adana'da 3 gün önce annesi Gülşen Çağlar'ın hazırladığı ekmek arası köfteyi yiyen Selçuk Çağlar, boğazına bir cismin takıldığını hissedince aynaya bakmış ve çıkarmaya çalıştığı cismin jilet olduğunu görünce de çıkmasını sağlamak için ekmek yiyip, su içmişti. Eliyle çıkarma girişimi başarısız sonuçlanınca yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne götürülen Çağlar'ın röntgen filmi çekilip, kontrol edildiğinde jileti yuttuğu, boğazına zarar vermediği belirlenmişti. Midesindeki jileti normal yolla çıkarması amacıyla patates püresi ve benzeri gıdalar yedirilen Çağlar'ın, midesindeki jilet normal yollarla çıkmadığı takdirde ameliyat edilecekti.

Reklam
Reklam