Ekmek israfını tiyatroyla anlattılar

Bursa Ekmek Sanayi AŞ’nin (BESAŞ) çalışanları, ekmek israfının anlatıldığı ‘Arkandan Ağlarım’ adlı tiyatro gösterisiyle moral...

Bursa Ekmek Sanayi AŞ’nin (BESAŞ) çalışanları, ekmek israfının anlatıldığı ‘Arkandan Ağlarım’ adlı tiyatro gösterisiyle moral depoladı.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Başkanlık Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, BESAŞ çalışanlarının çocukları için illüzyon gösterisi düzenlendi. Daha sonra BESAŞ’ın sponsorluğunda Bursa’daki ilköğretim okullarında uzun süredir sahnelenen ve ekmek israfını konu alan ‘Arkandan Ağlarım’ isimli tiyatro gösterisi sahnelendi.
Çocukların ve ailelerin eğlenceli dakikalar geçirdiği etkinlik sonunda konuşan BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan, Bursa'nın en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ’ın çalışanları arasındaki kaynaşma ve dayanışmaya büyük önem verdiklerini söyledi. Ailelerle birlikte yapılan bu tür organizasyonların çalışanların performansını olumlu yönde etkilediğine dikkat çeken Aydoğan, gösteri ekibine teşekkür ederek, “Aylardır ilköğretim okullarında ekmeğin israfının önlenmesi ve çocukların israf konusunda bilinçlendirilmesi için ‘Arkandan Ağlarım’ isimli tiyatro gösterisini sahneliyoruz. Bu konuda çocuklardan olumlu tepkiler aldık. Gelecek dönemde de farklı çalışmalarla çocukların yanında olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz