Ekmek kamyoneti dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Küçükköy meydanda freni boşalan ekmek kamyoneti, 3 araca ve ardından okula giden 2 liseli kıza çarptı. Kızlardan biri hayatını kaybederken, diğeri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Edinilen bilgiye göre, E.G yönetimindeki ekmek kamyoneti, Hacı Salih Efendi Caddesi üzerinde bir markete ekmek bırakmak için durdu. İddiaya göre, sürücü kamyonetten inerken el frenini çekmeyi unuttu. Freni boşalan kamyonet yokuş aşağı hızla inmeye başladı. Caddede bulunan 3 araca çarpan ve çay bahçesinin demirlerini kıran kamyonet, Küçükköy Kız Meslek Lisesi'ne giden Rabia Avcı (15) ve Melek Elibolu (15) isimli genç kızlara çarptı. Rabia Avcı, kenara savrularak kurtulurken, Melek Elibolu ise kamyonetin altında sürüklenerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Olayı anlatan Rabia Avcı, "Okula giderken kamyonetin freni boşaldı ve çarptı. Çok üzgünüm. Birlikte büyüdüğüm arkadaşım Melek hayatını kaybetti" dedi. Sürücü E.G. ise gözaltına alınarak Küçükköy Karakolu'na götürüldü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlana Rabia Avcı da ifade vermek için karakola gitti.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA