Ekol Drama Sanat Evi Summer Kids Club

Ekol Drama Sanat Evi, tiyatro ve yaratıcı drama ağırlıklı bir eğitim programı sunuyor.

Ekol Drama Sanat Evi, yaz döneminde 6-8 ve 9-13 yaş arası çocuklara yönelik tiyatro ve yaratıcı drama ağırlıklı bir eğitim programı sunuyor. Yaratıcı Tiyatro, Drama Club, Cinema Club, Kukla & Mask Atölyesi, Havuz – Yüzme, Cooking Club, Geze Geze İstanbul ve Müzede Drama başlıkları altında sınıflandırılan programlar 16 haziran-5 temmuz, 7-26 temmuz ve 28 temmuz-16 ağustos olmak üzere üç dönemde uygulanacak.

Programlardan bazılarının açılımı şöyle:

Yaratıcı Tiyatro: Uzman tiyatro eğitmenleri yönetiminde yapılacak tiyatro çalışmalarında çocuklar aynaya bakar gibi ders alacak, kendilerini canlandırdıkları kahramanlar yerine koyarak öncelikle iyi bir seyirci olmak anlamında en önemli adımları atacaklar.

Reklam
Reklam

Drama Club: Çocuklar takım bilinci ile özgün projeler yaratarak özgüvenlerini kazanacaklar. Toplum içinde başarılı birer birey olmaya doğru emin adımlar atacaklar.

Cinema Club: Ekol Drama'nın eğitici arşivinin en güzel animasyon filmleri ve belgeselleri çocukları bekliyor. Yorum yapma ve kendilerini ifade etme becerilerini kazanan çocuklar, birlikte keyifli saatler geçirecekler.

Cooking Club: Çocuklar yaratıcılıklarını kullanarak pastalar, kurabiyeler, kekler yapacaklar, emek vererek oluşturma-yaratma sürecinin keyfini çıkaracaklar.

Valikonağı Cad. Prof. Orhan Ersek Sok. 3/2 Nişantaşı-İstanbul

0212 234 09 03

www.ekoldrama.com

Bu içerik www.cocukrehberi.com 'dan alınmıştır.