Ekonomi Bakanı Çağlayan:

MERSİN (AA) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, "3-5 ağaç bahanesiyle çıkan olaylar, partimize, parti teşkilatlarına, genel başkanımıza yapılan tehditlerin ve ahlaksızlıkların arkasında ne yatıyor? Bunları iyi tespit etmemiz gerekiyor. Bunlar Türkiye'nin büyümesine ve gelişmesine karşı olanların tertibidir" dedi.

"Kimse bize çevrecilik ders vermesin" Çağlayan, 2023 hedeflerine kilitlenilen bir dönemde çıkan olayların tesadüf olarak değerlendirilemeyeceğine dikkati çekerek, "akıllı ve uyanık" olunması gerektiğini bildirdi. Gezi Parkı eylemleriyle devletin ve hükümetin yıpratılmaya çalışıldığını anlatan Çağlayan, "Mesele 3-5 ağaç olsa çok şükür kimsenin yapmadığını yapıp 2 milyar 800 milyon ağaç diktik. Kimse bize çevrecilik ders vermesin. Biz bunların gereklerini yapan bir partiyiz. İlk başta masumane başlayan, arkasından terör, illegal ve bölücü örgütlerin cirit atmaya başladığı bir ortama dönüştü. Devleti yıpratmaya çalıştılar, hükümeti güçsüz göstermeye çalıştılar. Yetmedi ahlaksızca başbakanımıza küfür ve hakaret bile yaptılar. Böyle bir ortamda bölücü terör örgütlerinin şükürler olsun alet olmadı milletimiz" diye konuştu. Bakan Çağlayan, seçim startının verildiğini belirterek, bu yüzden partililerden kapı kapı dolaşarak yapılan hizmetleri halka anlatmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: