Ekonomi Bakanı Çağlayan, AGİD'in Hizmet Binasını Açacak

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği'nin (AGİD) hizmet binasının açılışını yapacağı bildirildi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, Anadolu Girişimci İşadamları Derneği'nin (AGİD) hizmet binasının açılışını yapacağı bildirildi.

AGİD Başkanı Ahmet Coşkun, yazılı açıklamasında, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, derneğin Turgut Özal Bulvarı üzerindeki hizmet binasının açılışını yapacağını belirtti.

Hizmet binasının 500 metrekare kapalı alanda 100 kişilik konferans ve eğitim salonu ile 200 metrekarelik terasıyla üyelere hizmet vermek için tasarlandığını bildiren Coşkun, şunları kaydetti:

"Artan üye portföyümüze paralel böyle kapsamlı bir dernek binasını hizmete sunmaktan mutluyuz. Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan'ın katılacağı bir törenle açılışını yapacağımız derneğimizin kentimize hayırlı olmasını diliyorum. 18 Mayıs 2012 Cuma günü saat 15.30'daki açılışımıza, üyelerimizin yanı sıra kentimiz ekonomisine yön veren iş adamlarımız da davetlidir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz