Ekonomi Bakanı Çağlayan Balıkesir'e geliyor

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Balıkesir Sanayi Odası (BSO)'nın davetlisi olarak yarın (30 Kasım) şehre gelecek....

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Balıkesir Sanayi Odası (BSO)'nın davetlisi olarak yarın (30 Kasım) şehre gelecek. BSO'nun Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni hizmet binasının açılış törenine katılacak olan Çağlayan, daha sonra vergi ve ihracat rekortmenlerine ödül verecek.
Bakan Çağlayan, özel uçakla saat 11.00'de İstanbul'dan hareket edecek. Saat 12.00'de Balıkesir Valiliği'ni ziyaret ettikten sonra AK Parti Balıkesir İl Başkalnlığı'na geçecek. BSO'nun kendi onuruna vereceği öğle yemeğine de katılacak olan Çağlayan, ardından yeni hizmet binasını açacak, vergi ve ihracat rekortmenlerinin ödüllerini verecek. Turyağ Fabrikası'nı da ziyaret edecek olan Bakan Zafer Çağlayan, saat 17.30'da uçakla Balıkesir'den ayrılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz