Ekonomi Bakanı Zeybekci, Denizli'de

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesince verilen iftara katıldı.

DENİZLİ Denizli Şubesince verilen iftara katıldı. Adalet Parkı'nda verilen iftarda davetlilerle bir süre sohbet eden Zeybekci, ilahi dinledi. MÜSİAD Genel Merkezince İstanbul'da düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, telekonferansla Denizlileri selamladı. Bakan Zeybekci ve vatandaşlar, ezanın okunmasının ardından oruç açtı. Zeybekci, yaptığı konuşmada, "Bu güzel ramazan ayına bizi sağlıkla, huzurla, kardeşlikle kavuşturduğu için Allah'a şükrediyoruz. Biraz önce çok büyük mutluluktu bizim için. Başbakanımızla iftarımızı açmanın heyecanını yaşadık. Allah, bu güzel ramazanı memleketimizde huzurlara vesile kılsın, memleketimizde birlik ve beraberliğimizi arttırsın. İslam coğrafyasında akan kardeş kanını ve gözyaşlarını durdurmayı vesile kılsın. Sağlık ve sıhhatle bayrama kavuşuruz inşallah" diye konuştu. İftara, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz