Ekonominin yükselen değeri masaj salonları

Bursa'da son yıllarda masaj salonlarına artan ilgi, bu sektöre yatırımları da beraberinde getirdi.

Bursa'da masaj salonlarına ilgi her geçen gün artarken, bu sektöre yatırımlar da ciddi şekilde artıyor. Yerel gazete, radyo, televizyon ve internet sitelerinde yapılan reklamlar, sektörün ne kadar büyüdüğünü de gösteriyor. Bursa'nın Çekirge, Kükürtlü, Fomara ve FSM semtlerinde açılan yüzlerce masaj salonu Bursalıların akınına uğruyor.

MASAJ SALONLARININ HIZINA DİĞER SEKTÖRLER YETİŞEMİYOR

2011 yılında Bursa'da 160 masaj salonu açılırken, 2012 yılının ilk 9 ayında bu rakam 215'e yükseldi. 2011 yılında Bursa'da yaklaşık 150 civarında masaj salonu fuhuş yapıldığı gerekçesiyle kapatılırken, bu rakamın 2012 yılında 207'ye yükseldiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bursa Emniyeti'nin sürekli takibinde olduğu masaj salonları, sürekli açılıp kapanmasıyla dikkat çekiyor. Son verilere göre, Bursa'da faaliyet gösteren masaj salonu sayısının 209 olduğu öğrenilirken, bu rakamın hergün değiştiği, açılan ve kapanan masaj salonlarının inişli çıkışlı bir grafik sergilediği öğrenildi.

EMNİYETİN GÖZÜ MASAJ SALONLARINDA

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu ekiplerinin çeşitli zamanlarda düzenlediği operasyonlarda, fuhuş yapıldığı gerekçesiyle çok sayıda masaj salonunun kapandığı belirtiliyor.

Bursa'da büyük reklam bütçeleriyle müşteri arayan masaj salonlarının fiyatları da dudak uçuklatıyor. Ortalama 80 liraya yapılan masaj fiyatları, çeşitli ek hizmetlerle birlikte 150 liraya kadar çıkıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: