Ekovitrin'in "Yılın Starları" anketi

Ekovitrin Dergisi'nin düzenlediği "Yılın Starları" anketi sonuçlandı.

Ekovitrin Dergisi'nin düzenlediği "Yılın Starları" anketi sonuçlandı.

SANKO Holding'ten yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, yoğun ilgi gösterilen ankette, "Yılın sanayicisi" seçildi.

7 Şubat'ta başlayan ve 24 Nisan'da sona eren ankette "Yılın Starları"nı belirlemek amacıyla 251 bin 568 oy kullanıldı.

"Yılın Starları" anketinin, her kategoride, jürinin belirlediği 3 adaya yönelik yapıldığı kaydedilen açıklamada, "Yılın Sanayicisi" seçilen Konukoğlu ile ilgili şu bilgilere yer veridi:

Reklam
Reklam

"Türkiye'nin tekstil ve enerji devi SANKO Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı. Temelleri 1904 yılında atılan ve beş kuşaktan beri tekstil sektöründe faaliyet gösteren SANKO, 1990'lı yılların başında farklı sektörlere girdi. SANKO Holding, bugün tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş makineleri, AVM, finans, gıda, bilişim, sağlık ve eğitim sektörlerinde faaliyetlerini sürdürüyor. 14 bin kişinin istihdam edildiği SANKO Holding, Türkiye'nin ilk 500'ü arasında bulunuyor. Gaziantepli sanayici Abdulkadir Konukoğlu, babası Sani Konukoğlu'nun 'İşin hilesi dürüstlüktür' ilkesini devam ettiriyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: