Eksim-T Gıda'dan "Zeytinözü" markası

İSTANBUL (İHA) - Eksim-T Gıda ve Zirai Tüketim Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş., ürettikleri "Zeytinözü" markalı zeytinyağlarının Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın verdiği üretim izni doğrultusunda imal edildiğini bildirdi.

Eksim-T Gıda A.Ş.'den yapılan yazılı açıklamada, "Zeytinözü markası T.C Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü'nün 24.03.2004 tarihli izni ile şirketimiz Eksim-T Gıda ve Zirai Tük. Ürünl. İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş tarafından üretilebileceği tarafımıza verilen Gıda Sicil Sertifikası ile resmileşmiştir. Zeytinözü riviera zeytinyağının gıda sicil üretim nosu G31/0122/00001, Zeytinözü naturel birinci zeytinyağının Gıda sicil üretim nosu G31/0122/00003 ve ayrıca Zeytinözü ekstra naturel sızma zeytinyağının gıda sicil üretim nosu ise G31/0122/00002'dir" denildi.

Reklam
Reklam

Zeytinözü markalı zeytinyağının üretimi konusunda Taze Limited Şirketi ile Eksim-T Gıda ve Zirai Tüketim Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında hiçbir alakanın da olmadığı belirtilen açıklamada, "Bu marka ile ilgili bütün resmi işlemler T.C. Türk Patent Enstitüsü Markalar Dairesi Başkanlığı ile prosedüre uygun başlamış ve sürmüştür" ifadeleri kullanıldı.