Ekşisu mesire alanının çehresi değişiyor

Erzincan Belediyesi tarafından hazırlanan ve 1 milyon 133 bin lira değerindeki ‘Erzincan Sütotu Rekreasyon Projesi’...

Erzincan Belediyesi tarafından hazırlanan ve 1 milyon 133 bin lira değerindeki ‘Erzincan Sütotu Rekreasyon Projesi’ protokolü imzalandı. Proje ile birlikte Ekşisu mesire alanının çehresi değişecek.

‘Erzincan Sütotu Rekreasyon Projesi’ protokolü Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı(KUDAKA) ve Erzincan Belediyesi arasında imzalandı. 1 milyon 133 bin liralık projenin 475 bin lirası KUDAKA tarafından finanse edilirken, 658 bin lirası Erzincan Belediyesi tarafından karşılanacak. Ekşisu mesire alanına ilave 38 bin metre karelik yeni rekreasyon alanı inşasını öngören proje kapsamında, yürüyüş yolları, seyir tepeleri, yeşil alanlar, çocuk oyun ve plaj voleybolu gibi spor alanları, açık alan spor aletleri, bisiklet yolları inşası gerçekleşecek. Ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmalarının yapılacağı alanda, piknik alanlarına, kamelyalar, gazebolar ve oturma bankları yerleştirilecek. Modern aydınlatma çalışmalarının da yürütüleceği bölgede, çalışmaların 2013'ün Kasım ayında tamamlanması planlanıyor.

Reklam
Reklam

Proje protokol imza törenine, Erzincan Belediyesini temsilen Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğulları ve Proje Koordinatörü Murat Uslu, KUDAKA’yı Genel Sekreter Rıfat Altan ve KUDAKA Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Şireci katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz