El Bab'da Yine Deaş Saldırısı: 5 Şehit, 10 Yaralı (3) - Yeniden

Yazıişleri Müdürlerinin dikkatine 'El Bab'da yine DEAŞ saldırısı: 1 şehit, 10 yaralı (2)' başlıklı haber, şehit sayısının artması nedeniyle yeniden geçildi. --------- YENİDEN Reşit

Yazıişleri Müdürlerinin dikkatine
'El Bab'da yine DEAŞ saldırısı: 1 şehit, 10 yaralı (2)' başlıklı haber, şehit sayısının artması nedeniyle yeniden geçildi.
---------
YENİDEN

Reşit ÇELEBİOĞLU- Metin Faruk TAMER- Ahmet ÖZER/GAZİANTEP, (DHA) - SURİYE'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda, El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ unsurlarının saldırısında 5 asker şehit oldu, 10 asker yaralandı.
Dün 5 askerin şehit olduğu ve 170'inci gününe giren Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab'ın ele geçirilmesine yönelik yürütülen operasyonlar sırasında, sabah saatlerinde DEAŞ'lı teröristler ile Mehmetçik arasında çatışma çıktı. Halen devam ettiği bildirilen çatışmalarda 5 asker şehit oldu, 10 asker ise yaralandı. Saldırının ardından DEAŞ terör örgütü unsurlarının bulunduğu alanlar, karadan ve havadan ateş altına alındı.
Yaralı askerler tedavi için Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, bugün saat 11.30'da 1, saat 14.40'da ise 4 şehidin cenazesi helikopter ile Gaziantep'e getirildi.
Böylece gün içerisinde 5 askerin daha şehit düşmesiyle, Fırat Kalkanı Harekatının başladığı geçen 24 Ağustos'tan bu yana şehit düşen asker sayısı 66'ya yükseldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: