El Freni Çekilmeyen Arabanın Altında Kalıp Öldüğü Iddiası

İZMİR (A.A) - Gaziemir ilçesinde bir kadının, el freni çekilmeyen otomobilin hareket etmesi üzerine altında kalarak öldüğü iddia edildi.

İZMİR (A.A) - Gaziemir ilçesinde bir kadının, el freni çekilmeyen otomobilin hareket etmesi üzerine altında kalarak öldüğü iddia edildi.

Dokuz Eylül Mahallesi 692 Sokak'ta trafik kazası olduğu ihbarını alan polis ekipleri, olay yerinde 06 DF 1150 plakalı otomobilin altında baygın halde yatan Hacer Sezgin'i (26) buldu. Sezgin, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan otomobilin sürücüsü Kürşat Ö. (32), ilk ifadesinde, arkadaşı Hacer Sezgin ile tartışmaları üzerine arabayı durdurup dışarı çıktıklarını, bir süre yürüyüp uzaklaştıkları otomobilin, el frenini çekmeyi unuttuğu için geriye doğru hareket ettiğini ve hızlanıp kendilerine çarptığını, arkadaşını ise altına aldığını iddia ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Hacer Sezgin'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Muhabir: Emre Umurbilir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: