El Ürünleri Pazarı 2012 Sezonunu Kapattı

Altındağlı kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satıldığı El Ürünleri Pazarı 2012 sezonunu kapattı.Altındağ Belediyesi’nin...

Altındağlı kadınların el emeği göz nuru ürünlerinin satıldığı El Ürünleri Pazarı 2012 sezonunu kapattı.

Altındağ Belediyesi’nin Hamamönü’nde inşa ettiği açık hava pazarına, kış aylarında soğuk hava nedeni ile ara veriliyor. Kadınlara el becerilerini değerlendirebildikleri bir ek gelir kapısı haline gelen El Ürünleri Pazarı’nın kapanış programında bir konuşma yapan Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin, dört yıldır faaliyetlerini sürdüren pazarın verimli bir yıl geçirdiğini belirterek, “Yeni yılın da sağlık kazanç ve mutluluk getirmesini diliyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

El Ürünleri Pazarı’nda el emeği iğne oyaları satan Gülseren Topsaç, “Buradan kazandığım para ile evimin kirasını ödüyorum, Isparta’da üniversite okuyan kızıma para gönderiyorum. Allah burayı açanlardan razı olsun” dedi.

Bileklik, yüzük, kolye gibi ürünler satan Sevgi Kaptan ise, “Oğlum Elazığ’da asker, Allah’a şükür bu yıl işler çok güzeldi de hem oğluma para gönderdim hem evin masraflarına destek oldum. Bu yıl işlerim çok iyiydi. Elimde hiçbir şeyim yokken, Altındağ Belediyesi sayesinde şimdi bir dükkan açmayı düşünüyorum” diye konuştu.

29 Mart 2012 günü açılan sezon, kesilen yılsonu pastası ile sonlandı. El Ürünleri Pazarı’nda yeni sezonun ise 2013 Mart ayında açılması planlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: