Elazığ 1. Tiyatro Ve Turizm Festivali'nin Gala Töreni Yapıldı

Elazığ 'da 23-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Tiyatro ve Turizm Festivali'nin gala töreni yapıldı.

Elazığ 'da 23-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 1. Tiyatro ve Turizm Festivali'nin gala töreni yapıldı.

Elazığ Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, etkinliğin tiyatro ve turizm adına güzel bir başlangıç ve birliktelik olduğunu belirtti. İyi bir festival gerçekleştirdiklerini ifade eden Selmanoğlu, "Rabbim nasip ederse önümüzdeki yıl daha geliştirerek, daha örnekleri alarak, fikir birliği yaparak, işi daha genişleterek, daha güzel şeyleri başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Festivali düzenleyen Elazığ Müzik, Sanat ve Halkoyunları Topluluğu, Turizm, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin (EMSAD) Başkanı Savaş Bal ise bir kültür şehri olan Elazığ'ın kültür ve sanatına katkı sağlamak, gençleri sanatsal faaliyetlere yönlendirmek ve katılımı artırmak amacıyla düzenlemiş oldukları bu etkinliğin gala törenini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Festival, Esat Kabaklı ve Ömer Danış konseriyle sona erdi.

Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: