Elazığ Barosu Başkanı Demir Güven Tazeledi

Elazığ Barosu olağan genel kurul toplantısı ve baro organlarının seçiminde Adnan Demir güzen tazeleyerek yeniden...

Elazığ Barosu olağan genel kurul toplantısı ve baro organlarının seçiminde Adnan Demir güzen tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Elazığ Adliye Sarayı Konferans Salonu'nda gerçekleşen seçimde eski baro başkanlarından Rüstem Kadri Septioğlu ile mevcut Başkan Adnan Demir yarıştı. Baro başkanlığı seçimlerinde 298 üyeden 244’ü oy kullanırken, 231 oy geçerli sayıldı. Baro başkanlığının yanı sıra 10 kişiden oluşan yönetim kurulu, 5 kişilik disiplin kurulu, 3 kişilik denetleme kurulu ile 2 kişiden oluşan üst kurul seçimi de yapıldı. Seçimlerde mevcut başkan Avukat Adnan Demir 132 oy alırken, diğer aday Avukat Rüstem Septioğlu ise 99 oy aldı. Seçimlerde Avukat Adnan Demir yeniden Elazığ Barosu başkanlığına seçildi.

Reklam
Reklam

Seçimin ardından bir konuşma yapan Adnan Demir, başkanlığı süresince birçok çalışmaya imza attıklarını ifade ederek, “Dünyanın her ülkesinde demokrasinin ve özgürlüklerin en yakın dostları avukatlardır, o yüzden avukatlar totaliter rejimler tarafından sevilmeyen insanlardır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: