Elazığ Basın ve Cemiyeti İlk Kongresini Yaptı

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti ilk kongresini tüm üyelerinin katılımıyla Nafiz Koca başkanlığında yeni yönetimini oluşturdu.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti ilk kongresini tüm üyelerinin katılımıyla Nafiz Koca başkanlığında yeni yönetimini oluşturdu.

Kurulduğu günden beri yaptığı faaliyetlerle Elazığ kamuoyunda ses getiren ve basın camiasına yeni bir umut getiren Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti yapılan kongreyle Yeni Ufuk Gazetesi Sahibi Nafiz Koca başkanlığında yeni yönetimini oluşturdu.

Cumartesi günü saat:11.00’de yapılan kongrenin açılış konuşmasını Elazığ Basın ve Medya emiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk Gazetesi Sahibi Nafiz Koca yaptı. Konuşmasında cemiyetin kuruluş süreci hakkında bilgiler veren Koca esas amacın mevcut cemiyetlerden birinde birlik sağlanması olduğunu fakat yaşanan süreç sonuncunda bunun mümkün olmadığı görüldüğü için Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’nin kurulduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Medya mensuplarının haklarını koruyacak, basında kalite standardı oluşturacak bir cemiyet olmak için kuruluşundan bugüne yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla büyük mücadeleler verdiklerini ifade eden Koca, bu çalışmaların neticesinde ok önemi aktiviteler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

En son 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basın camiası ve il yöneticilerini Akgün Otel’de bir araya getirerek bu anlamlı günü kutladıklarını belirten Koca konuşmasını yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek noktaladı.

Ardından il Dernekler Müdürlüğü’nde görevli Akan Çiçek’in rehberliğinde Ezgi Radyo Program Yapımcıları Kayhan Fazıl Erdem ve Necla Yeter’den oluşan divan belirlendi.

Yapılan oylama sonucu divana sunulan Nafiz Koca Başkanlığındaki yönetim listesi üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Kongre EBMC Başkan Yardımcısı Elazığ Star Haber Gazetesi Sahibi Serkan Gürtürk’ün teşekkür konuşmasıyla son buldu.

İŞTE KONGRE SONRASI OLUŞAN YENİ YÖNETİM LİSTESİ

YÖNETİM KURULU ASIL VE YEDEK ÜYELER

Reklam
Reklam

S.N YÖNETİM ASIL ÜYELER S.N YÖNETİM YEDEK ÜYELER

1 M.NAFİZ KOCA 1 EMRAH GÖKMEN

2 SERKAN GÜRTÜRK 2 MUSTAFA GÜR

3 A.PAKİ KAYMAZ 3 OSMAN GÜRSES

4 HAKAN ESEN 4 PINAR ÇETİN

5 METİN EREN 5 SEYHAN ZORLU

6 ZEKİ GENÇGİL 6 CEMAL GEÇ

7 K.ERGUN ASLAN 7 DENİZ ASLAN

8 EYYÜP DENİZ 8 FATİH ÖZER

9 GÜLBİN YILDIZ 9 BÜLENT TEKİN

DENETLEME KURULU ASIL VE YEDEK ÜYELER

S.N DENETLEME ASIL S.N DENETLEME YEDEK

1 EREN KURNAZ 1 H.ZİYA AĞCABAY

2 FAZIL ERDEM 2 KADİRHAN GÜRTÜRK

3 EFRAİM GÜNDEM 3 ARZU AKIN

Ajans23/A.AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: