Elazığ Belediyesi Okuma Evi'ne Yeni Öğrenci Kayıtları

Elazığ Belediyesi tarafından açılan 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine ücretsiz Seviye Belirleme Sınavı kurslarının verildiği Okuma Evi'ne, 2012-2013 eğitim ve

Elazığ Belediyesi tarafından açılan 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine ücretsiz Seviye Belirleme Sınavı kurslarının verildiği Okuma Evi'ne, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı için yeni kayıtlarının alınacağı bildirildi.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere yönelik seviye belirleme sınavı yapılacağı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"2012-2013 eğitim ve öğretim yılı için ücretsiz hizmet veren Okuma Evi'ne öğrenci alımı gerçekleşecektir. Kayıtlar için 6. sınıfta olup gelecek eğitim ve öğretim döneminde 7. sınıfta olacak öğrenciler için 19 Mayıs, 7. sınıfta olup gelecek dönem de 8. sınıfta olacaklar için 20 Mayıs tarihinde seviye tespit sınavı yapılacaktır. Kayıt yaptırmak isteyen ve ayrıntılı bilgi almak isteyen öğrencilerin bu sınava girmeleri mecbur olup, kayıt yaptırmak isteyenlerin Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında yer alan Elazığ Belediyesi Okuma Evi'ne başvurmaları gerekmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: