Elazığ Belediyesi Personeline Ilk Yardım Eğitimi

Elazığ Belediyesi işçi sağlığı, iş güvenliği, ilk yardım, yangın ve deprem konularında personeline yönelik eğitim...

Elazığ Belediyesi işçi sağlığı, iş güvenliği, ilk yardım, yangın ve deprem konularında personeline yönelik eğitim programı düzenledi.

Belediye Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime uzman olarak iş güvenliği uzmanı Duygu Özdemir, işyeri hekimi Seçkin Coşkunsel ile itfaiye müdürü İbrahim Başgün katıldı. İş güvenliği uzmanı Duygu Özdemir 'deprem', işyeri hekimi Seçkin Coşkunsel 'ilk yardım' ve Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü İbrahim Başgün ise 'yangın' ile ilgili katılımcılara eğitim verdi. Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yüklenici firma elemanları, uzmanlara aklına takılan soruları sordu.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, “İş kazalarının önlenmesi düşüncesi iş güvenliğini, mesleki hastalıkların önlenmesi düşüncesi ise işçi sağlığı konularını doğurmuştur. Bizler de Elazığ Belediyesi olarak yaşanabilecek bu olumsuzlukları en az seviye indirmek adına personelimize işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında bir dizi eğitim gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde Fen İşleri Müdürlüğü personelimize verilen eğitimler sonrasında bugün de temizlik personelimize, deprem, ilk yardım ve yangın konularında eğitim verildi. Verilen bu eğitimlerin oldukça başarılı bir şekilde geçtiğine inanıyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: