Elazığ Belediyesi Şehrin Temizliği Için Ilk Adımları Attı

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte, şehrin genelinde mahallelerde kapsamlı...

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte, şehrin genelinde mahallelerde kapsamlı temizlik çalışmalarına yeniden başlıyor. Bu doğrultuda sezonun ilk çalışması Ulukent Mahallesi'nde yapıldı.

Çok sayıda iş makinesi ve ekipman ile temizlik personelinin katıldığı genel temizlik çalışmasıyla Ulukent Mahallesi'nin birçok cadde ve sokağı daha temiz ve bakımlı bir hale getirilirken, mahalle sakinleri, yapılan çalışmadan dolayı Elazığ Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili değerlendirme bulunan Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Çiçek, şehrin her mahallesinin belirli bir program ve düzenli aralıklarla kapsamlı olarak temizlenmeye devam edeceğini ifade etti. Çiçek, şöyle devam etti: “Bugün sezonun ilk kapsamlı çalışmasını Ulukent Mahallesi'nde başlattık ve ekiplerimiz burada ayrıntılı olarak mahallemizin temizlik hizmetini en iyi şekilde almasını sağlamak üzere bir dizi işlem yaptılar. Havaların ısınmasıyla birlikte Elazığ’ın diğer mahallelerinde bu çalışmamıza devam edeceğiz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: