Elazığ Çiçeklerle Süsleniyor

Elazığ Belediyesikendi seralarında ürettiği rengârenk çiçeklerle süslemeye başladı.

Elazığ Belediyesi bahar ayının gelmesiyle birlikte şehrin muhtelif cadde, bulvar ve kavşaklarını kendi seralarında ürettiği rengârenk çiçeklerle süslemeye başladı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediyemize ait serada üretilen çiçeklerle Elazığ’ın Cadde, bulvar ve kavşaklarının rengârenk bir görünüme kavuşacak.

Vatandaşlar tarafından da oldukça ilgi gören bu mevsim bitkilerinin şehrimizi oldukça güzelleştireceğini ve aziz şehre ayrı bir güzellik katacağını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi.

Reklam
Reklam

“Yaşadığımız bu aziz şehri yemyeşil kılmak adına ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen ağaç ve bitki dikim çalışmaları şehrimizin muhtelif mahallerinde devam ediyor, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Malatya Caddesinde bulunan orta refüjlere menekşe ve aslanağzı çiçeklerinin dikimi yapıyorlar ayrıca şehrimizin birçok mahallesine çınar ve akasya ağaçları dikmeye başladık. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımızın vakitlerini geçireceği park ve yeşil alanlarımızda ise çim ekimi hazırlıklarını da başladık. Seralarımızda üretilen çiçeklerle Elazığ’ın Cadde, bulvar ve kavşaklarının rengârenk bir görünüme kavuşacağını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bu şehre hizmet etmeyi bir ibadet sayarak bundan sonraki süreçte de var güçleriyle çalışacaklarını kaydetti.

Ajans23/Özge İNCE

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: