Elazığ Esnaf Oda başkanları 800 fidan dikti

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı tarafından Harput’da 800 fidan dikimi gerçekleşti.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığı ile oda başkanlarının da katılımıyla birlikte 800 fidan dikimi gerçekleşti.

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemil Erdem Ormanların bir ülkenin güzellik ve zenginlik kaynağını olduğunu ve 20. Yüzyıla kadar doğal nedenler, bilinçsiz yararlanmalar, yangınlarla yok edilen ormanların günümüzde hızlı nüfus artışı nedeniyle konutlar,sanayi tesisleri gibi nedenlerle yok olduğunu bu nedenden dolayı 800 fidan diktiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan’ı Fikret Çelik ise Ormanları korumanın hem insanları hem çevreyi hem de geleceği korumak olduğunu belirterek ağaç dikip yeni ormanlar yerleştirilmesine yardımcı olmalıyız şeklinde konuştu.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: